måndag 11 maj 2009

Report card

Idag damp mitt betygsdokument ner i brevladan. Har ju som sagt last engelska under varterminen. Mitt betyg: A. Kanner mig sa stolt.
Ska fortsatta att lasa engelska under sommaren. Hoppas pa lika bra betyg i framtiden.

Forsta dagen pa jobbet gick kanon. Valdigt trevligt och socialt. Sen ar det ju inte direkt hjarnkirurgi att jobba i butik, men, men.

5 kommentarer:

Emelie sa...

Hej!

Jag undrar om man måste ta om sitt körkort i Colorado? Eller gäller det svenska körkortet om jag ansöker om internationellt? :)

anna i CO sa...

Emelie: ditt svenska körkort gäller om du är har som turist. Ska du vara har och studera en längre tid eller bo har längre än 12 månader är det kanske bra att ha ett internationellt körkort. Eftersom jag inte vet varför du är i usa eller hur länge du ska vara har är det svårt att ge dig ettkorrekt svar. Själv bor jag har, så jag var tvungen.

Emelie sa...

Tack för svaret!

Jag ska åka och jobba som au pair i ett år. Jag har hört att vissa stater kräver att man tar om körkortet men var osäker på Colorado, dit jag förmodligen kommer åka!

anna i CO sa...

Ar osaker pa vad som galler. Om det kanske racker med ett internationellt korkort eller inte. Det som ar bra om du tar amerikanskt korkort ar att du i sadana fall har ett amerikanskt id. Ibland kan dom vara kinkiga med om man visar sitt svenska korkort nar man gar ut till exempel (och det ar inte kul att tappa sitt pass).

Att ta amerikanskt korkort ar sjukt mycket lattare an att ta det svenska. Det var lite som ett skamt.

Vart i Colorado tror du att du kommer att hamna?

Emelie sa...

Okej, men det låter som det är klokast att ta amerikanskt körkort då. Tror reglerna skiljer sig lite i vilket fall som helst?

Familjen bor i Denver, vet inte så mycket om staden mer än att det är huvudstaden