måndag 26 januari 2009

Dog park

Idag tog vi Jorie till en hundpark. Detta är ett inhägnat område där hundarna får springa fritt och leka med varandra. Vet inte om vi har detta i Sverige, men jag tyckte det var fanastiskt kul att se vovvarna leka med varandra.
Har tagit kontakt med en svensk kvinnoorganisation, som heter SWEA. Alla kommer från Sverige och de träffas lite då och då för att bibehålla det svenska. Jag ska försöka ta mig till deras nästa möte i slutet av februari. Känns skönt att hitta lite tillhörighet nu när man är mitt i denna immigrationsprocess.

6 kommentarer:

Milla sa...

Oh, nar och var ar det motet? Jag har aldrig varit pa natt sant men det skulle vara jattekul att ga. Halsningar fran Milla.

Julia sa...

Åh det tycker jag var en superbra idé Anna! Är det i Denver som mötet ska vara?
Kramar!

anna i CO sa...

Tror att det var den 25 feb de skulle träffas. Hon skulle skicka ett mail när det närmar sig! Skulle du vara intresserad av att samåka?

Kalaslotta sa...

Vi bor i CT och har också en dogpark. Thank god for that! Det finns nämligen inga trottoarer där vi bor, bara nere vid stranden...

Livsfarligt att promenera med en 8 årig Golden som är van att gå utan koppel...

Jag älskar min dogpark, det finns väl liknande hemma men det är mer en inhängnad grusplan...inte så kul kanske..

Var i Colorado bor du?

Hur är snön...kommer dit på vårt winterbreak...

anna i CO sa...

Åh, stranden... det är verkligen något vi inte har här, saknar.
Vi bor i Silverthorne, så mitt i meckat kan man nog påstå. Vart ska ni åka skidor? Just nu har vi fått en hel del snö, men det har varit kallt! Hoppas att det blir några dagar med lite sol snart igen.

kalaslotta sa...

Vi åker till Aspen 15-22 februari och håller tummarna att snön ligger tjock och solen strålar...

Åker ni mycket skidor?

/Lotta