fredag 9 januari 2009

Husbandet tänker inte spela för Greenpeace

Igår var jag och husbandet i Boulder. Vi shoppade loss på Crate and Barrel. Skulle kunna köpa hela affären om jag bara kunnat. Nedanför berget var det som en vårdag. Solen lyste och ingen snö. Blev dock stannade av Greenpeace ett antal gånger då de hade belägrat gatorna med syfte att värva medlemmar. Slutligen blev jag så trött på dem att jag klarade inte av att vara trevlig. Tackar jag nej så tackar jag NEJ! Jag ska inte ha dåligt samvete bara för att de är bra på att prata och får dig att känna skuld. Jag återvinner och försöker bidra på många sätt till att vara miljövänlig. Är dock engagerad med mycket annat när det kommer till välgörande ändamål och man kan inte vara överallt. Ok, där fick jag ut lite av min irritation.
Igår kväll hade vi gäster, vilket vi även hade ikväll. Mycket trevligt. Var och åkte skridskor innan vår middag, vilket var fantastiskt! Utomhus med snö och fina ljus, varm choklad och trevligt sällskap.
Kan inte bli mycket bättre!

2 kommentarer:

Milla sa...

Hallojsan,, kom in pa din blogg genom "anna of sweden". Jag heter Camilla och bor i Steamboat Springs, inte sa jattelangt fran dig alltsa. Har bott i usa sedan juni 2005 och trivs bra. Hur som helst sa ville jag bara skicka en liten halsning. Ha det bra!

Milla sa...

Hej igen! Ja, jag har ocksa haft lite svart att hitta andra svenskar men alltid nar man berattar att man ar svensk sa far man fragan om man kanner den eller den personen. Jag jobbar pa Colorado Mountain College inom "food service" ocksa tar jag lite kurser da och da nar jag kanner for det. Jag gillar mitt job eftersom det ar en skola sa man far manga och langa lov. Fast jag ar utbildad inom foretagsekonomi och marknadsforing. Jag haller ocksa pa att lara mig mer om hur man gor websidor och har precis gjort klart http://www.steamboatschoolfood.com som du kanske sag pa min blogg. Jag alskar att resa, aka skidor och tillbringa all ovrig tid med min man max och vara tva hundar. Det gick ganska sa smidigt for mig att fa mitt grona kort, men kanske delvis for att vi da bodde i WY dar det bor betydligt farre manniskor an har i CO. Jag var nere i Silverthorne for ett par veckor sedan med syrran som shoppade loss i diverse outleter. Nyar spenderade vi i Denver. Kul med engelska kurs,, hoppas bara att du inte ar for overkvalificerad, manga engelska kurser riktar sig ju till dem som ar betydligt samre an vad svenskar brukar vara. I vilket fall sa kanske du traffar nagra intressanta manniskor.. Hoppas vi hors igen. Skriv garna tillbaka om du har tid. Halsningar Camilla