torsdag 16 april 2009

Det rullar på

Så i måndags kom som sagt mitt efterlängtade jobbtillstånd. På tisdagen åkte jag till Glenwood Springs och besökte ett social security office. Så inom 10-14 dagar får jag jobba och ta körkort. Har börjat läsa i handboken som jag fick hos DMV, så jag är förberedd för det skriftliga testet. Alla säger att det är sjukt lätt att ta körkort i USA. Just därför är jag nervös över att misslyckas. I sådana fall kommer jag vara den enda i historien, som inte klarade av att ta körkort i USA!!! Det får inte hända.

3 kommentarer:

kalaslotta sa...

Ha ha jag vet PRECIS hur du känner dig. Har just avslutat vår obligatoriska 8 timmars kurs i Safe Driving, teoriprovet och nu återstår bara uppkörningen.

Här i CT ändrade de alla regler förra året så det är lite knöligare men svårt kan man inte kalla det.

Fast det är klart, det finns både en och annan svensk här som missat både uppkörning och teori trots ca 20 år med svenskt körkort...

LYCKA TILL!

Kusin Julia sa...

30 mil är ingenting om man jämför med andra sidan Atlanten, nej. Men så som jag skrev, så känner jag. Sen kanske mina mil är en piss i nilen jämfört med alla dina, men 30 mil räcker för att jag ska känna som jag gör och alltid har gjort. Hade jag inte haft pappa på 30 mils avstånd så hade jag haft mamma på 30 mils avstånd.

Förstår att det måste kännas jobbigt där borta ibland.

Fick du mitt mail på din födelsedag förresten?

maria sa...

Äh, sluta oroa dig! Klar som sjutton att du inte kommer kugga! Du som alltid har varit en grym förare kommer klara det galant! :-)