måndag 20 april 2009

Fundering

Varför har så många människor ett behov av att berätta hur stressade de är och hur mycket de har att göra? På något vis känns det som om de tror att resten av mänskligheten inte har något liv. Särskilt när dessa människor rabblar upp saker som att gå till gymmet, handla mat, tvätta etc. Saker som varenda människa ska hinna med.
Verkar som om att det är lite trendigt att vara stressad. En trend jag tänker undvika hela mitt liv.

3 kommentarer:

kalaslotta sa...

Håller delvis med.

Vi lever kvar lite i 90-talsbeteendet att en full agenda betyder att vi är någon.

Men idag kommunicerar vi på så många sätt. Det bloggas, twittras, Facebookas etc och där är det mer "just-nu-gör-jag" budskap.

Jag är själv en som skriver "dags för gymmet sen hämta kids" men jag vill inte förmedla att jag är stressad..bara att det är vad jag faktiskt gör.

Men det är klart, jag är bloggare, FB:are och twittrare så jag är nog lite skadad ha ha

Hur går det med körkortet?

Jenny sa...

Klok reflektion!:-)

anna i CO sa...

Kalaslotta: Ditt namn låter så festligt! Jag är ju likadan som du. Jag bloggar och facebookar. Jag tycker det är kul att se vad folk håller på med, mne det är när personer känner ett behov av att meddela hur stressade de är med det ena och det andra, som jag blir irriterad. Precis det du skriver i början av din kommentar är vad jag är ute efter.

Körkortet, jo då! Här pluggas det teori. Tanken är att jag ska göra det skriftliga i nästa vecka. Hoppas jag känner mig redo då bara!

Jenny: kanske inte den djupaste reflektionen i världen kanske, men något jag har gått och funderat över.