måndag 9 februari 2009

krasslig

Har fatt mig en slang av den harligt traditionella forkylningen, som jag trott att jag klarat mig undan.... Jaja, det ar ju inte precis som att jag maste stanna hemma fran nagot jobb... Aven om jag langtar till dagen jag far jobba.
Nu har mitt korkort anlant till LA fran Vagverket, men de vagrar skicka vidare detta lilla kort till Denver innan jag betalar in $30. Varfor kan jag inte betala detta nar jag hamtar ut korkortet? Jag lar nog inte fa nagot svar pa den fragan, sa imorgon ar det jag som skickar ivag en money order till LA. Mitt korkort befinner sig nu pa ratt sida Atlanten i alla fall!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Behöver du inte köra upp?

Här i CT måste vi gå en 8 timmar lång safe driving lesson innan vi gör körteoriprov och sen kör upp.

Känns ju sådär när man haft körkort i 15-20 år.

anna i CO sa...

Ah, nu var jag inte tydlig nog. Det ar mitt svenska korkort jag pratar om. Var tvungen att bestalla ett nytt eftersom jag bytt efternamn.
Annars galler ungefar samma sak har nar det kommer till att ta det amerikanska korkortet.

Det narmar sig Aspen nu! Har det borjat krypa i skidbenen?

Milla sa...

Halla Anna! Tyvarr sa kan jag inte ta ledigt fran jobbet for att ta mig ner till Denver. Det ar ju lite av ett dagsprojekt for mig att aka hela vagen. Maste aka nasta fredag bara for att fa en knapp stampel i mitt pass. Gick in pa SWEAs hemsida men den gjorde mig inte sa jattesugen,, var ganska sa trist tyckte jag (utan att lata alltfor negativ). Men om du aker sa kan ju du fungera som forsokskanin liksom och rapportera om hur det var :)